Leta i den här bloggen

torsdag, mars 3

Bloggare nr 6


Laila Villebeck
Boende: Linköping

Bloggadress: http://lailavillebeck.blogg.se/

Här kommer lite bloggreklam om en fotograf !!
Denna fotograf lärde jag känna Januari 2007. Hon tog massa fina kort på mig som jag verkligen tycker är helt kanon bra... Verkligen kanon nöjd med dom bilderna. Minns verkligen den dagen som det vore igår.. Jag kom med tåget till Linköping skulle träffa en person jag aldrig mött innan.. Men det gick jätte bra... Vi gick en bit till Studion där vi skulle vara o ta kort.. Timmarna bara flög förbi innan det va dags att åka hemåt igen.. Väntandes på att se resultaten.. O spänningen spred sig i hela kroppen o sen när jag äntligen fick se bilderna så blev jag jätte glad för tycker alla blev kanon bra som sagt.

När jag va i linköping hade hon bara fotografering som hobby... Men i dags läget så sitter hon snart med en dröm i handen... Hon håller på att starta upp ett eget företag inom fotografering. Där hon kommer i första hand inrikta sig mot gravida, nyfödda, bebisar o sen givetvis barn i olika åldrar... Men självklart kan hon fotografera andra saker oxå... Jag kan verkligen rekommendera denna härliga fotograf, hon är toppen. Jag kommer åka till henne någon mer gång o då kommer självklart min prinsessa få följa med. Besök hennes sida så får ni se själva....

2 kommentarer:

Fotograf Laila Villebeck sa...

Söt-Camilla :)
Ni är så välkomna så, du och din prinsessa!

Valentina sa...

Jag blir sugen på att en session med denna fotograf. De finns en hel DRÖS av fotografer några e mindre bra än andra. Bra att du tar up en bra som du rekomenderar. =)