Leta i den här bloggen

onsdag, juni 23

Tidningen



Imorgon kommer sötisen med i tidningen. Hon har ju varit ledig idag från dagis och varit med farmor/pappa hela dagen. Då har dom varit på farmors jobb och firat midsommar med tanterna och farbröderna. Och där va givetvis vt. så det blev ett kort när sötisen syns med på bild. Kolla här själva..... Ni ser henne va? Mammas prinsessa har varit hur söt som helst idag i sin fina klänning.

Sen när sötisen kom hem så va det besök av Cissi o Wille, skoj skoj... Vi gick ut till gräsplätten här utanför och dansade runt midsommarstången skoj skoj... Visst lite tråkigt att det inte va så mkt folk som dansande men det va lite iaf. Sen så därefter så gick vi upp o hämtade vagnen sen så gick vi ner en sväng på staden där dom hade sång/musik och kaninen med hatten som gjorde ballongdjur... Dans runt midsommarstång och även godisregn... Skoj har vi haft det och min sessa är helt underbart söt.

Nehepp nu blir det att glo lite på tvn och sen sova tror jag... Ska inte fastna här.Kommer skriva mer imorn för på fredag kommer jag se till att denna dator inte kommer vara på... För då är det iaf midsommar.

Inga kommentarer: