onsdag, februari 3

Onsdag då....

Japp då va halva denna vecka redan gått... Vart tar dagarna vägen?? Fick ju vara hemma idag med pga regler på dagis... Så idag har man haft en frisk unge med lite överskottsenergi till max, hihi.. Skoj... Varit ute med har vi varit, en liten stund så snoddas fick busa med sin nya kompis Nova..Sen efter det så gick vi bara hem o lämnade snoddas och sen vidare upp till Tina o Linus för att fika.. Vi bakade muffins för att Tina inte hade hunnit att gjort det innan vi kom och istället för att hon skulle få göra det själv så hjälptes vi åt, så skoj.... Sen så fikade vi nybakade chokladmuffins, mumma... Sen så blev det att barnen busade massa... Så jag o tina snackade en massa om allt... Tina det kommer bli så jäkla snyggt om man bara får göra det, hoppas hoppas.. Hålelr tummarna att man får göra det eller vad säger du??

Nehepp nu har man suttit här ett tag.. Sitter nu o lyssnar på en massa musik och snackar lite med Cissi och Fia... Så skönt att det är folk inne samtidigt som jag som vill snacka...

Kan inte mina pojkar komma tillbaka från kvällspromenixen snart så jag och min sambo kan glo på någon film innan det är läggdags???

Nehepp nu vet jag inte vad jag ska skriva mera... Ska iaf jobba imorn, härligt!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

roligt o prata me dig me vännen min=) puss puss/Cissi